Kégli
Központ
Üzenetküldés Hirdetés figyelő

Budapest, XI.kerület

 

Ingatlan adatai

Irányár: 79 500 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 178 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: 5+2
Építés éve: 1940
Szintek száma: -

További adatok

Telekterület: 706 m2
Kert mérete: 706 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-

Részletes leírás

Pösingermajorban, az Irhás árok utca alsó részén, a XI. kerület erdők által határolt hegyvidéki részén, eladó a 3 szintes 5+2 félszobás, panorámás,FELÚJITANDÓ, DK tájolású ikerház-fél (2 szint, galéria + pinceszint) .
Az alsó szinten 3 szoba, mosókonyha, étkezős konyha, fürdőszoba, 2 WC plusz egy előszoba található, ami az emeleti lépcsőfeljáróhoz vezet. Az emeleten nappali, konyha, wc, egy szoba és egy gardrób szoba, a galérián pedig 2 szoba és egy kicsi fürdőszoba kapott helyet. A fűtést a földszinten elhelyezett kombi gáz cirkó szolgáltatja, de az emeleti nappaliban egy körjáratos kandalló is van. Az emeleten a melegvíz-ellátást villanybojler biztosítja.
A ház alapja a 40 es években épült, 1982-ben került rá az emelet. 2006-ban az egész alsó szint felújításra került, néhány nyílászáró, vízcsövek, villanyhálózat teljes cseréjével. Az emeleti felújítás is elkezdődött, a galéria folyékony tapétával, új fürdőszobával várja új tulajdonosát. A terasz még felújításra vár, és a nyílászárók cseréje javasolt.
A telek 702m2, kocsi beállóval (3 autó elfér), kerti tóval a virágoskertben, külön intim kertrésszel a gyerekeknek (homokozó, hinta...). A kertben gyümölcs és díszfa egyaránt megtalálható, a sövények jóvoltából a hátsó kertrészbe sem az utcáról, sem a szomszédoktól nem lehet belátni.
A házban egyetlen fal lezárásával kialakítható 2 különálló lakás, akár utcaszintű külön bejárattal, külön kertrésszel. Az egész telek (1546m2) osztatlan közös tulajdon a szomszéddal, de teljes mértékben el van kerítve - külön mérőórák kal illetve 2 külön bejárattal . Nem jár át, és nem parkol a kertben a szomszéd. A telek nincs teljesen beépítve, egy 5x8m melléképület még építhető.

Hirdető adatai

Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Pócs Zsuzsanna
Hirdető telefonszáma: +36 70 469 3191
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: